Handelsbetingelser og købsvilkår.


Priser
Alle priser er inkl. 25 % dansk moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende.
Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden det endelige køb.

Indgået købsaftale
Der er ikke indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail og har indbetalt det aftalte beløb.

Betaling
Du kan betale med MobilePay på nr. 10165, Visa-kort, Visa-Dankort (ikke rent Dankort), PayPal, bankoverførsel, eller kontant ved aflevering/afhentning. Vi sender ikke på efterkrav.

Levering
Varer bestilt (og betaling modtaget) inden kl. 14 kan som regel afsendes samme dag.

Reklamation

Der er 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Batterier (og motorer) er sliddele og garantien dækker ikke en bestemt holdbarhed af disse.
Oftest vil det være billigere blot selv at udskifte de defekte dele. Se 'Reservedele', der indeholder de dele der oftest går i stykker ved styrt.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Julegaver købt i december er der dog returret på i indtil 14 dage efter jul.
Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du først sende en mail om at du fortryder. Så modtager du instruktioner i hvordan du skal returnere varen. Den skal være ubrugt og i ubrudt emballage som du modtog den. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Varen skal sendes med DAO, GLS eller Post Danmark, så forsendelsen kan følges på deres tracking-side. Varer sendt uden porto nægtes modtagelse.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer, skal der rettes henvendelse pr. e-mail med henvisning til bestilling og ordrebekræftelse. Ved godkendt returnering oplyses returadressen.
MEN FØRST efter forudgående aftale

Eksport til Grønland:
Ved levering til Grønland beregnes der ikke moms. Der medfølger ikke batterier i fjernbetjeninger selvom andet fremgår af teksten. Ekstra-batterier kan kun sendes med skib.

Eksport til Sverige:
Pakker sendes med GLS. Der forekommer tillæg. Indhent tilbud.

Eksport til andre lande: kun mod indhentet tilbud.
 

Se forsendelsespriser her.


Cookies og personoplysninger:
Vi benytter ikke cookies og vi anvender ikke data til andet end udskrivning af faktura. Fakturakopier opbevares i 5 år af hensyn til told-og skat.


Sikker E-handel. Samme betingelser som hos alle andre godkendte internetbutikker. Stor kundetilfredshed. Se www.trustpilot.dk
 

   << Vend tilbage